Instagram Elifa ijsbad

 ERVAAR JE INNERLIJKE KRACHTEN 

WIL JIJ OOK...

1. Jezelf Krachtig en Energiek voelen
Trainen met de kou geeft je meer energie. Op de eerste plaats komt dit doordat je lichaam een enorm veel gelukshormonen aanmaakt in een ijs-bad. Je gelukshormoon is na een ijs-bad 4 uur lang verdubbeld.  Je geeft je bloedvatenstelsel een boost en hierdoor zal je op lange termijn merken dat je meer energie hebt gedurende de dag. Het zal je een ongekend krachtig gevoel geven om jezelf bloot te stellen aan de kou en te ervaren waar je toe in staat bent.


Ik ga de uitdaging aan
2. Makkelijker ontspannen in stressvolle situaties
In een ijs-bad stappen lijkt voor veel mensen iets wat te ver van hen af staat en bijna onmogelijk lijkt. De meeste mensen hebben dan ook de neiging om te vluchten voor de kou, terwijl het juist de kunst is om aanwezig te blijven in het moment, de kou toe te laten en de kou juist te omarmen. In mijn workshops leer ik je een ademhalingstechniek toe te passen die essentieel is om met de juiste focus, diep in jezelf te treden om hierna, ontspannen in het ijs-bad te stappen. Door dit ook in je thuissituatie toe te passen zul je gaan merken dat je mindset verandert en je makkelijker ontspannen zult blijven, in stressvolle situaties.

3. Je Immuunsysteem een boost geven

Het is wetenschappelijk bewezen dat trainen met de kou, adem en juiste mindset je immuunsysteem een boost geeft. Je bent hierdoor minder vatbaar voor virussen en je wordt minder snel ziek. Tijdens de workshop word je voorbereid om in de juiste mentale staat te komen, zodat elke deelnemer tijdens deze workshop het ijs-bad kan trotseren.

GA DAN MET ONS DEZE UITDAGING AAN